Nejnovější recenze ze sekce Leštění laku
- znám ho, byl jsem majitelem staršího vozu s kterým jezdily i moje dcery, to však neznamená, že by se drobná nehoda nemoha přihodit i mě
- nenašel jsem
funguje a dobře slouží svému účelu (jinak bych si ho nekupoval)
Použil jsem tento produkt na trup kajaku, kde byly vlasové
škrábance a zdrsněný povrch, když jsem škrábance dříve
přestříkal barvou s tlakové nádoby. Bohužel některé škrábance nezmizely a povrch zůstal pořád drsný.
Myslel jsem, mně tento produkt umožní vyleštit trub kajaku
do hladka.
Ok
- Snadná a lehká aplikace a je vidět okamžitý výsledek. Je to opravdu skvělý přípravek. Nemusíte svěřovat vůz firmě, která se zabývá leštěním aut. Ušetříte nemalé finanční prostředky a ještě si u leštění procvičíte ruce a ramena. K leštění stačí aplicátor a útěrka z mikro vlákna.
Super
- Zatím jsem jo nevyzkoušel
- wasn't delivered
Lesk jak blesk a mikroškrábance jsou pryč. Druhý den po zatvrdnutí chce ještě přeleštit.
Překvapil mi účinností na škrábance madel dveří (plast). Neodstraní úplně, ale vizuálně značně vylepší. Zatím nejlepší, co jsem zkoušel.
spokojen
Symplex Turbo X1 236 ml
Přidáno: 17. července 2023
(naposledy upraveno 17. července 2023)
Zakoupeno v DetailingPro
- použil jsem na měkkém laku při nižších otáčkách s molitanovým kotoučem a funguje dobře
- Malý zázrak
Na kapotě auta jsem měl škrábance ve vrchní vrstvě laku. Tato leštenka po dvou ručních rozleštěních skvěle škrábance zakryla. Člověk musí fakt vědět kam koukat, aby z blízka něco viděl. Dost možná by to šlo rozleštit "dokonale", ale to jsem nezkoušel.
Nedokáži zhodnotit, jestli je rozleštění permanentní nebo se vymyje.
- leští skvěle
Výborná pasta, kupuji opakovaně
- Splňuje vše co deklaruje
Zaleští i malé poškození.
- Kvalita
super lesk
- Používám několik let.Spokojenost.
Zatím žádné.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »