Nejnovější recenze ze sekce Leštění laku
- velmi lesklý povrch
- jen v tenké vrstvě, jinak se hůř rozlešťuje (ale to asi všechny)
- na gumových a plastových dílech zanechává stopy (asi taky dělají všechny)
Dobrá leštěnka můžu doporučit
- Přesně co jsem požadoval
Doporučuje produkt
- Sonax používám něco přes 15 let a naprostá spokojenost. Nejstarší z aut má nalitáno 23 let a díky Sonax je lak stále nablýskaný jako by právě vyjelo z linky. Všem doporučuji. Politura vydrží při častém mytí cca 3 měsíce.
používám dlouho-plní účel
- Vosk dobrý
- Čekal jsem, že bude lépe leštit
velmi dobrý
Kvalita.
Doporučuje produkt
- Kvalitní produkt na základní vyleštěni auta.
- Voní a funguje
Doporučuje produkt
- Dobře leští více zoxidovaný lak a bez námahy. Ubírá poměrně dost a jakmile ubere, tak už dál neubírá. Ten popis je dost neohrabaný, ale lépe to neumím vysvětlit. Používal jsem několik produktů a i profesionálních leštících past. Tohle je o 2 třídy nad těmi nejlepšími co znám. Cena je vyšší, ale snadnost aplikace převyšuje námahu. Vydrželo asi na 8 leštění auta před voskováním, to je 2x ročně. Je to jedním slovem zázrak.
Doporučuje produkt
- Super, jako vše od Sonaxu. Vyzkoušeno a oprotiz levným a nekvalitním opravdu funguje. Je lepší si připlatit a dostat to co očekáváte.
Skvělý pomocník.
Ok
Doporučuje produkt
- Krásně se vyleští, voňavý.
výborný
Doporučuje produkt
- perfektní brusná a leštící pasta na laky , vysoký lesk
- Ok
Doporučuje produkt
Podle mého názoru a zkušenostech s tímto výrobkem mohu pouze doporučit, práce rychlá a snadná, výsledek perfektní, přidaný pikment zakryje drobné poškození laku z provozu a výsledek umocní, výdrž vosku je poměrně dlouhá a viditelná, v této cenové relaci za mě super a více než dostačující..
Nedoporučuje produkt
Nefunguje
Doporučuje produkt
Skvělá leštící pasta na autolaky